Keep on smiling

‘When your smiling’ schalt over het terras. Zojuist ben ik samen met mijn lief neergestreken op mijn favoriete terras. Franky, de zanger, zingt elke dag dat ik er ben de drie songs waar mijn boek mee begint. Vind je het dan gek dat ik hier bijna elke middag mijn pauze houd. De afgelopen twee dagen is het me echter niet gelukt . Er ging te veel mis, dat herstelt moest worden. Maar nu terwijl het zonnetje schijnt, geniet ik met volle teugen. En smile, laugh en ik cry zeker niet, om maar even bij de tekst van het liedje te blijven.

Zojuist heb ik mijn eerste fysieke boek verkocht aan Margo. Mijn lief had me één proefexemplaar meegenomen, meteen ook het laatste dat hij had. Ik kon het echter niet over mijn hart verkrijgen het Margo niet te verkopen. Ze reageert zó enthousiast op mijn boek. Nu maar hopen dat de doos met boeken die onderweg is naar mijn schrijfstekkie snel hier is.

Terwijl de laatste klanken enige tijd later wegsterven, blijkt mijn websitebouwer nog hard aan het werk. Hij is bezig mijn blogprogramma zo aan te passen dat je je op mijn blogs kunt abonneren. Dat zal bij deze blog waarschijnlijk nog niet operationeel zijn, maar bij de volgende druk jij natuurlijk op de knop. Gelukkig kan ik ook op mijn telefoon de links activeren, zodat Wouter weer verder kan. Morgen (= vandaag) nog even de autoresponder schrijven en dan is ook deze klus weer geklaard. Langzamerhand begin ik van steeds meer technische dingen verstand te krijgen. Stiekem voel ik me het beste jongetje ( lees meisje) van de klas, als ik nonchalant hier en daar wat techneutentaal kan laten vallen.

Zojuist hebben we besloten een extra drankje te nemen en het vandaag voor gezien te houden. Ik nip het eerste slokje van mijn Coco Loco als er een alarmerend mailtje langskomt. De autoresponder voor het gratis downloaden van mijn boek ‘The making of …Cupcakes en een koffer’ lijkt niet te werken. Hoe kan dat nou? Voor ik vandaag mijn bericht bij alle social media postte, heb ik het uitgebreid getest. Mijn laatste cocktail smaakt ineens een stuk minder lekker. En dan begint het ook nog eens te regenen…

Terug op mijn schrijfadres lukt het ook mijn lief niet om het boek te downloaden. Beide zoeken we nu naarstig in het mailprogramma en het webprogramma of we kunnen vinden waar het aan ligt. Het lijkt te kloppen. Dan maar ondanks dat het inmiddels avond is in Nederland Wouter van Pumbo bellen. Die belt gelukkig direct terug. Heerlijk zo iemand die heel rustig blijft en stap voor stap de mogelijkheden bekijkt. Dan blijkt het opeens weer te werken. Zou het aan het mailprogramma gelegen hebben, de spamfilter? Wouter zal het vandaag verder testen. Mijn excuses voor iedereen die het niet gelukt is, het boek te downloaden.

Mijn eten smaakt inmiddels weer. Na het eten gaan de computers eens een avond aan de kant. Tijd voor een aflevering van onze favoriete serie Elementary. Ergens tijdens het kijken, merk ik vaag dat er iemand ligt te snurken. Ik?

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *