Tijd

Al dagen loop, zit en lig ik te worstelen met de tijdlijn van mijn boek ‘Geknipt voor haar’. Na maanden alleen nog maar tijd te hebben gehad voor het uitgeven van ‘Cupcakes en een koffer’ verheugde ik me er enorm op om weer te mogen schrijven. Eerst maar eens begonnen met lezen en herschrijven van de eerste 45000 woorden. Al doende bekroop me steeds meer het gevoel dat er iets niet klopt in de tijdlijn. Alleen kan ik er maar niet de vinger opleggen wat er fout zit. De afgelopen dagen ben ik bezig geweest om alle tijdsaanduidingen te markeren.(met Yara March blauw) Hoe moet ik het nu echter schematisch in kaart brengen? Ik ben er niet uit. Het zou mooi zijn als ik het voor ik aan dit monnikenwerk begin al zou weten. Ik zal ook deze keer echter weer proefondervindelijk moeten ervaren, hoe het moet. Gewoon beginnen dus en als het niet meer klopt, kijken wat er anders moet.

Op deze laatste dag van 2013 brengt het me tot mijmeren over tijd. Als ik bedenk wat er in anderhalf jaar tijd veel gebeurd is.  Niet alleen heb ik met ongelooflijk veel plezier geschreven, ook ligt mijn eerste boek al overal te koop en popel ik om ‘Geknipt voor haar’ af te schrijven, zodat ik beginnen kan met het druk klaar maken van mijn boek ‘Tango met een knal’. Continue kom ik tijd te kort om alles te kunnen doen wat ik rondom het schrijven en uitgeven bedacht heb.

Ik leer inmiddels steeds beter om voor alles gewoon de tijd te nemen. Dan maar iets later. Het gekke is, dat door de tijd te nemen, ik ineens veel meer tijd lijk te hebben. Eindelijk heb ik ook tijd om te genieten van wat er gebeurt met mijn boeken,(zoveel lieve reacties van lezers), tijd om na te denken over de plot, tijd om niets te doen (levert mijn beste ideeën op) Tijd om een nieuwe blog te schrijven.

Het beste dat ik jullie ( en mijzelf) voor 2014 kan wensen is:  geef jezelf tijd

Bij deze:

voor iedereen een knallend 2014 vol tijd om te genieten

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *