Tijd om te schrijven

Heerlijk, het meeste werk voor het verschijnen van ‘Cupcakes en een koffer’ is klaar. Ik wil wel van de daken schreeuwen dat mijn boek er is. Hele lijsten heb ik waar mijn lief, tevens mijn marketing en sales manager, de recensie-exemplaren en persberichten heen kan sturen. Gisteren mijn eerste boekpresentatie gehad. Voor het eerst ook gesigneerd en voorgelezen uit eigen werk! Wat een topervaring. Ton Dekkers van Boekhandel Vives in Breda en zijn team hartelijk dank.

Nog een weekje, dacht ik en dan kan ik eindelijk weer gaan schrijven. ‘Geknipt voor haar’ wacht al vanaf juni steeds ongeduriger om afgeschreven te worden. Wordt ook tijd, want ergens in januari zal ik mijn tweede boek druk klaar moeten gaan maken, wil het in april kunnen gaan verschijnen. Terwijl ik er gisteren achter kwam, dat het ongeveer drie maanden duurt voor tijdschriften bijvoorbeeld aandacht aan ‘Cupcakes en een koffer’ kunnen gaan besteden. Ergens in maart pas op zijn vroegst. Wil ik dan niet te snel mijn volgende boek uitgeven? Moet ik het verschijnen van ‘Tango met een knal’ niet verschuiven naar oktober in plaats van in april? Dan krijgt ‘Cupcakes en een koffer’ alle ruimte om bij zijn lezers terecht te komen. Dan heb ik nog lekker lang de tijd om ‘Geknipt voor haar’ af te schrijven. En heel veel tijd om te genieten van alle leuke dingen die nu gebeuren rondom ‘Cupcakes en een koffer’. Ik denk dat ik de logistieke beslissingen maar over ga laten aan mijn marketing & sales manager. Ik trek me weer even terug als uitgever en word weer schrijver. Wel zo makkelijk. Ben benieuwd hoeveel tijd ik krijg om te genieten van het schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *