Help jij Yara March?

Zoals ik al eerder schreef, komt er heel wat kijken bij het zelf uitgeven van mijn boek ‘Cupcakes en een koffer’. Zoals bijvoorbeeld de biografie voor de achterkant. Help jij me die tekst perfect te maken? Zou deze tekst jou aansporen het boek aan te schaffen of juist je er van weerhouden.
Graag commentaar. Je mag deze blog naar iedereen die commentaar wil geven doorsturen.

Lange tijd heb ik gedacht dat er niets leukers bestaat dan weg te dromen bij het lezen van een boek. Even helemaal weg van druk, druk, druk. Tot ik maart 2012 zelf boeken ben gaan schrijven.

>Vanaf dat moment geniet ik niet meer alleen van mijn lief, mijn kinderen, dansen, lekker eten en drinken, muziek of van de zon. Vrijwel dagelijks zit ik op het puntje van mijn stoel; geïntrigeerd, soms schaterlachend, soms ontroerd. Nieuwsgierig naar wat er nu weer gaat gebeuren.

Juli 2012 werd Yara March geboren. Yara laat me kennis maken met een wereld vol gevaar. Ze is echter ook onverbeterlijk romantisch. Nagelbijten blijkt heel goed samen te gaan met zwijmelen.

Yara March heeft een hekel aan winkelen. Toch heeft ze meer schoenen, dan haar kast aan kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *