Cupcakes en een koffer

cupcakeseneenkoffer-small

Als Miranda met haar vriendinnen op vakantie gaat,
 kan ze nog niet vermoeden, dat weldra hun leven op zijn kop zal staan. Vinden ze hun grote liefde? Voor het echter zover is, wordt er bij ze ingebroken, worden ze beschoten en als klap op de vuurpijl wordt een van de vier ontvoerd. Er moeten eerst doden vallen voor ook de politie in de gaten krijgt wat er aan de hand is.

Een spannende thriller vol romantiek én een meeslepende feelgood roman vol actie en humor

Marc Lutz weet Miranda meteen al bij de eerste ontmoeting op de kast te jagen. Er is een verwisselde koffer voor nodig om hen weer bij elkaar te brengen. En weer gaat het mis. Nee, geef haar maar Tim. Wat kan die man verrukkelijk zoenen!

Marc, die zich van geen kwaad bewust is, wordt echter meer in beslag genomen door een fraudezaak op zijn werk. Als hij zelf verdacht wordt van de fraude, wordt hij gedwongen op onderzoek uit te gaan.

Miranda blijft echter door zijn gedachten én zijn dromen spelen. Als ook zij door de politie verdacht wordt, volgen de gebeurtenissen zich in snel tempo op.
 En dan vallen er doden.

Bestel voor € 2,99 Inkijkexemplaar Recensies

Reviews

Bijzonder vermakelijk!

★★★★★
5 5 1
Een leuk boek, snel uitgelezen!

Heerlijke romantiek met actie

★★★★★
5 5 1
Ik was een beetje huiverig voor de benaming \\\"thriller\\\", maar ik noem het liever actie en spanning met een goede dosis romantiek. De spanning is zodanig opgebouwd dat je wilt blijven lezen. Had zeker niet aan deze ontknoping gedacht.\r\n\r\nOp naar de volgende Yara!!

 

Heeft u het boek gelezen? Plaats een review!

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content