Blue Monday

Ben jij al goed voorbereid om te genieten van de meest depressieve dag van 2014? Mis hem niet. Aanstaande maandag 20 januari 2014 is het eindelijk zover.

Er is een begrafenisverzekering die in een reclamespotje het heel treffend weet te verwoorden. Een man vertelt dat hij net zijn vriend heeft begraven en haast blij is dat hij zo verdrietig was. Daardoor was hij in de juiste stemming om intens te genieten van de schitterende saxofoon muziek die gespeeld werd.

Maak dus gebruik van je stemming en neem een paar afleveringen op of kijk via uitzending gemist naar  een lekker jankprogramma (all you need is love, de kerstspecial, memories etcetera doen het goed) of leg die box van een van je lievelingsseries klaar.  Lees dat boek waar je heerlijk bij kunt janken/lachen en waar je je achteraf goed bij voelt.  Als je ‘Cupcakes en een koffer’ bijvoorbeeld vandaag bestelt, heb je het morgen in huis (werkdagen). Maak een dienblad vol lekkers en lekkere drankjes (schijfjes komkommer met daarop een toefje filet americain, een schijfje ei, beetje vis etc versierd met kruiden of kappertjes zien er leuk uit en laten je niet giga aankomen) een lekkere smoothie, chocolademelk of glas wijn en geniet van die heerlijke bonbon.

Laat de wereld even de wereld en geniet. Laat je lief maar met zijn vrienden gaan darten, voetbalkijken of zo. Zolang jij maar even het rijk alleen hebt. Of laat hem voor de kinderen zorgen zodat jij je terug kunt trekken op een stil plekje. (Gun je lief de volgende dag ook zijn Blue Monday).

Ik wens je de meest fantastische depressieve dag ooit. Vergeet dus niet je voor te bereiden. En Geniet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *