2 x Cupcakes

Buikpijn. Kramp in mijn maag. Hortende ademhaling. Benauwd. Denken lijkt niet meer te lukken. Nee hoor, ik word niet geveld door de griep. Zo voelt stress dus.

Niet gehinderd door enige kennis van zaken ben ik in het uitgeefavontuur gestapt. Inmiddels ben ik er wel achter gekomen hoeveel werk het uitgeven van een boek met zich meebrengt. Ik had zo’n mooie lijstjes gemaakt.  Ik weet precies wat ik allemaal zou willen en zou moeten doen. De krantenberichten, de boeken laten recenseren, de verspreiding, de reclame. Het is nog niet voor de helft gelukt.

Toch ondanks de spanning en stress, ondanks de dingen die mis zijn gelopen, ben ik super tevreden. Wat hebben mijn lief en ik de afgelopen tijd veel geleerd. Wat kunnen we de komende tijd nog veel leren. (Een van de volgende leuke uitdagingen is het maken van een boektrailer bijvoorbeeld).

Ik geniet met volle teugen.  Het is eindelijk zo ver. De inspanningen zijn niet voor niets geweest. Vandaag zijn er maar liefst twee boeken van mij uitgekomen. ‘Cupcakes en een koffer’ een heerlijke spannende thriller én een meeslepende roman vol humor, actie en romantiek.Heb jij het al? Bovendien het gratis te downloaden eBook ‘The making of…Cupcakes en een koffer’ ? Als kers op de cupcake is vandaag mijn website online gegaan.

We zijn er nog lang niet. Er staat nog zo veel op mijn to do lijstje. Maar voor nu geniet ik even van onze prestaties. Ondertussen ben ik razend nieuwsgierig of onze acties resultaten gaan opleveren. Hoeveel mensen de komende tijd gaan genieten en met net zo veel plezier mijn boeken gaan lezen, als ik bij het schrijven heb gehad. Hoeveel volgers mijn gratis boek helpen verspreiden door mijn berichten te delen. Hoeveel mensen met mij op de bank gaan liggen. Jij ook?

Vandaag sinds lange tijd zelfs weer een nieuwe blog. Nog een paar weken mijn lijstje verder afwerken. En dan…eindelijk ook weer schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *